Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-нібси – це суперфуд, який має дуже широке коло споживання та використання.
Їх легко додавати до сніданків та до будь-якої їжі та напоїв, що відносяться до здорового харчування. Крім того, це дуже смачний та корисний снек.
Науково доведена користь какао-нібсів полягає в тому, що це природній антиоксидант, який стимулює роботу мозку, серцевих судин і при цьому бадьорить та заряджає енергією.
На додачу до своїх корисних переваг нібси мають приємну ароматику, шоколадний смак та хрустку текстуру. Тому сьогодні вони є трендовим інгредієнтом для крафтових кондитерів, пекарів, виробників сухих сніданків, фітнес-батончиків та морозива. А теруарне походження надає додаткові можливості для креативу та маркетингу. Ну і звичайно крафтити bean-to-bar шоколади з унікальними смаками починають саме з какао-бобів чи нібсів.
Агрономи у співпраці з місцевими фермерами розробили спеціальний метод ферментації, завдяки якому какао-боби БУЕНА ФЕ ВІОЛЕТА мають вміст поліфенолів на рівні 109mg GA/g, блискавичний пурпурно-фіолетовий колір, насичену ароматику та помірну терпкість. Дослідження показують, що ці біоактивні сполуки укріплюють серцево-судинну систему та є сильними природними антиоксидантами. Рівень флаванолів у цих какао-бобах на 60% вищий ніж середній показник.