Рецепти заварювання чаю

Є три головних способи заварювання чаю. Перший — просто залити його гарячою водою у високій склянці. Пити його можна після того, як листя осядуть на дно. Другий спосіб найбільш поширений серед американців — залити гарячою водою чай в чайничку, а потім розливати по чашках. Останній спосіб самий складний і самий правильний. У Китаї чай заварюють в спеціальній чашці з кришкою і блюдцем гайвань.

Будь-який з цих варіантів краще чаю з пакетика, але варто брати до уваги матеріал, з якого зроблений ваш стакан або заварник. Перевага скла — прозорість і можливість спостерігати, як розгортаються чайні листочки. Чавунні чайники утримують тепло, але також можуть вбирати смак листя, якщо чай перетримати. Крім того, існують ще заварники з ісинської китайської глини. Секрет заварювання чаю в такому випадку простий — використовувати його лише для одного виду чаю.

Похожие статьи


Новий фірмовий відділ в ТРЦ «Космополіт»!

Шановні пані та панове! 18 вересня 2017 року відкривається новий торговий відділ «Світ чаю» у…

15.09.2017

Новий фірмовий відділ в ТРЦ «Ocean Plaza»!

Шановні пані та панове! 11 серпня 2017 року відкривається новий торговий відділ «Світ чаю» у…

07.08.2017

Новий фірмовий відділ в ТРЦ «Skymall»!

Шановні пані та панове! 1 серпня 2017 року відкрився новий торговий відділ «Світ чаю» у…

01.08.2017

Коментарі


Сегодня я хочу поделиться рецептом общеукрепляющего чайного сбора, под названием Монастырский чай .

Японские зелёные чаи отличаются от китайских. Листки в большинстве случаев имеют более яркий зелёный цвет, а настой более насыщенного, светло-жёлтого или зеленоватого цвета. Правильно заваренные японские чаи отличаются ясно различимым ароматом и сладковатым вкусом. Некоторые японские чаи горчат, и для удаления горького привкуса перед завариванием их промывают водой

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *