Такий різний ‪чай: секрети напою

1. Зелений чай, заварений менше 2 хвилин, бадьоритиме, більше 5 хвилин – заспокоювати. Це пов’язано з тим, що спочатку вивільняється кофеїн, а потім таніни.

2. Якщо треба різко підбадьоритися, випийте чашку міцного багаторічного пуера, він бадьорить сильніше за каву.

3. Від похмілля замість розсолу допоможе каркаде, він же гібіскус, але ця порада не для людей з підвищеною кислотністю в шлунку. Цим людям допоможе пуер!

4. Ромашка з каркаде допомагають при застуді.

5. Якщо ви дихаєте поганим повітрям і багато стоїте в пробках – пийте улуни.

6. Якщо при заварюванні зеленого чаю листочки, що розкрилися, мають нерівні коричневі краї – це чай машинного складання, ціна йому – 20 гривень за 100 г! Хороший чай – це верхні три листочки, зібрані вручну.

7. Китайці ділять чаї не за кольором листка, а за кольором заварки. Тому чорні вони звуть червоними, а деякі чорні і зелені на вигляд – жовтими.

8. Глиняні чайники підходять тільки для натурального чаю без фруктів і ягід, гурмани тримають окремий чайник під кожен улюблений сорт чаю.

9. Головний лайфхак – від всього і для всього просто пийте ‪пуер. Це найкорисніше у світі чаю!

Похожие статьи


Новий фірмовий відділ в ТРЦ «Космополіт»!

Шановні пані та панове! 18 вересня 2017 року відкривається новий торговий відділ «Світ чаю» у…

15.09.2017

Новий фірмовий відділ в ТРЦ «Ocean Plaza»!

Шановні пані та панове! 11 серпня 2017 року відкривається новий торговий відділ «Світ чаю» у…

07.08.2017

Новий фірмовий відділ в ТРЦ «Skymall»!

Шановні пані та панове! 1 серпня 2017 року відкрився новий торговий відділ «Світ чаю» у…

01.08.2017

Коментарі


Во время питья чая объём вдыхаемого и выдыхаемого воздуха увеличивается по сравнению как с состоянием покоя, так и с питьём других напитков, в частности, кофе. При простудных заболеваниях органов дыхания чай полезен не только как потогонное и общеукрепляющее средство, но и как стимулятор дыхательной деятельности

Чай в Японии сопровождает каждый приём пищи. Его пьют перед едой и после еды, обычно им запивают рис. Кроме повседневного чаепития, чай пьют во время японской чайной церемонии . В таких случаях готовится особый, церемониальный чай. Листья растираются в мельчайший порошок, который заваривается из расчёта приблизительно 100 г чая на 500 мл воды. Полученный напиток имеет консистенцию жидкой сметаны, он очень терпкий и чрезвычайно ароматный.

Главный « секрет » приготовления хорошего чая — наличие хорошей заварки, хорошей воды и хорошей посуды. Чтобы получить стандартный сорт, необходимо в строго определенных порциях смешать чай разных партий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *