Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нечайний китайський чай (листя падубу широколистого), назва якого дослівно перекладається як «гірка трава». Володіє детоксикаційними та бактерицидними властивостями, нормалізує тиск і рівень цукру (увага гіпертонікам і діабетикам), поліпшує роботу травлення, сприяє схудненню, тонізує та освіжає.
Висушене листя падубу містить:
- вітаміни груп В, А, D, РР і Е;
- флавоноїды: концентрація в 10 раз вища, ніж у зелених сортах чаю;
- ефірні масла;
- амінокислоти;
- мінерали та мікроелементи;
- танін.
Як готувати:
1. Від половини до цілого "спису" на 150-250 мл води t 60-75C (не окроп!).
2. Заварювати від 10 до 60 сек і зразу розливати у чашки, інакше буде надміру гірким.
3. Витримує до 5 заварювань.